HOE WERKT HET?

Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Geen zorgen, het is allemaal heel simpel. Voor uw beeldvorming is alles hieronder stap voor stap uitgelegd. Druk op een tabblad om de uitleg te lezen.

U vult het bestellingsformulier in. Op dit formulier kunt u uw logo naar wens afstemmen. Denk aan de kleuren en lettertypen, maar ook aan een beeldmerk of slogan.
Enkele minuten na het verzenden van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail. Zo weet u zeker dat uw bestelling is ontvangen. In deze mail staan voor de zekerheid ook de gegevens die u heeft ingevuld op het bestellingsformulier.
Nadat u de bevestigingsmail heeft ontvangen, zal Logodeluxe zo spoedig mogelijk laten weten wanneer er aan uw logo gewerkt wordt. Meestal krijgt u vrijwel direct een mail terug!
Zodra u antwoord heeft gekregen van Logodeluxe, wordt er gewerkt aan uw logo. U kunt dus ook verwachten dat de eerste drie concepten al snel in uw inbox verschijnen.
Nadat u de eerste drie concepten heeft ontvangen, geeft u aan welke u het mooist vindt. Ook kunt u feedback geven en vertellen wat er eventueel veranderd moet worden aan het logo. Het kan natuurlijk ook zijn dat het gewenste logo er nog niet tussen zit. Geen probleem, dan worden er gewoon weer drie ontworpen!
Als u uiteindelijk een logo heeft gekozen, krijgt u de benodigde bestanden (.PNG, .EPS, .AI en .PDF) per mail toegestuurd. U krijgt samen met deze bestanden ook een factuur toegestuurd.
BESTEL EEN LOGO + GRATIS VISITEKAARTJE